Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Nettotulos on 7,9 % liikevaihdosta. Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä. Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia . Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti .

Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Mdf Sisustuspaneeli 10x160x2020 P Typ Valkoinen 1 58m2 Pkt E T Listat Oy Rakennusoutlet Com
Mdf Sisustuspaneeli 10x160x2020 P Typ Valkoinen 1 58m2 Pkt E T Listat Oy Rakennusoutlet Com from www.rakennusoutlet.com

19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj. Nettotulos on 7,9 % liikevaihdosta. Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Yhtiön bullstop oy liikevaihto oli 1,74 miljoonaa ja tilikauden tulos 204 tuhatta. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho isopahkalan omistama tila, jonka tuotantosuuntana on maitorotuisten nautojen loppukasvatus.

Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti .

Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . Yhtiön bullstop oy liikevaihto oli 1,74 miljoonaa ja tilikauden tulos 204 tuhatta. Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti . Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho isopahkalan omistama tila, jonka tuotantosuuntana on maitorotuisten nautojen loppukasvatus. 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj. Nettotulos on 7,9 % liikevaihdosta. € ja liikevaihdon muutos 6,4 %. Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia . Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. Liiketoiminnan voitto oli 234 000 . Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä.

€ ja liikevaihdon muutos 6,4 %. Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia . Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Yhtiön bullstop oy liikevaihto oli 1,74 miljoonaa ja tilikauden tulos 204 tuhatta. Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen.

Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Etusivu Keliber
Etusivu Keliber from www.keliber.fi

Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti . Yhtiön bullstop oy liikevaihto oli 1,74 miljoonaa ja tilikauden tulos 204 tuhatta. Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Nettotulos on 7,9 % liikevaihdosta. Liiketoiminnan voitto oli 234 000 .

Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia .

19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj. Nettotulos on 7,9 % liikevaihdosta. Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho isopahkalan omistama tila, jonka tuotantosuuntana on maitorotuisten nautojen loppukasvatus. Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä. Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti . Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . Liiketoiminnan voitto oli 234 000 . Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia . Yhtiön bullstop oy liikevaihto oli 1,74 miljoonaa ja tilikauden tulos 204 tuhatta. € ja liikevaihdon muutos 6,4 %.

Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. € ja liikevaihdon muutos 6,4 %. Nettotulos on 7,9 % liikevaihdosta. Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti . 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj.

Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Turvallisuuden Laadun Ja Johtamisen Asiantuntijayritys Protect
Turvallisuuden Laadun Ja Johtamisen Asiantuntijayritys Protect from protect.fi

Nettotulos on 7,9 % liikevaihdosta. € ja liikevaihdon muutos 6,4 %. Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti . Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia . Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho isopahkalan omistama tila, jonka tuotantosuuntana on maitorotuisten nautojen loppukasvatus. Liiketoiminnan voitto oli 234 000 .

Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia .

Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti . 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj. Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho isopahkalan omistama tila, jonka tuotantosuuntana on maitorotuisten nautojen loppukasvatus. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . Liiketoiminnan voitto oli 234 000 . Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Nettotulos on 7,9 % liikevaihdosta. Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia . Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä. Yhtiön bullstop oy liikevaihto oli 1,74 miljoonaa ja tilikauden tulos 204 tuhatta. € ja liikevaihdon muutos 6,4 %. Tilikauden tulos oli 204000 euroa .

Bullstop Oy Taloustiedot. 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj. Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti . Liiketoiminnan voitto oli 234 000 . Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . € ja liikevaihdon muutos 6,4 %.

Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho isopahkalan omistama tila, jonka tuotantosuuntana on maitorotuisten nautojen loppukasvatus bullstop oy. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi .