Bullstop oy on perustettu vuonna 2005. Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä. Isäntä juho isopahkala kertoo lisää tilasta ja . 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj. Lisäksi yritykselle bullstop oy löytyy seuraavat tiedot:

Bullstop oy on perustettu vuonna 2005. Nama Tilat Saivat Eniten Maataloustukea Kalajoella
Nama Tilat Saivat Eniten Maataloustukea Kalajoella from data.kosila.fi

Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. € ja liikevaihdon muutos 6,4 %. Lisäksi yritykselle bullstop oy löytyy seuraavat tiedot: 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj. Isäntä juho isopahkala kertoo lisää tilasta ja . Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on kalajoki, ja pääasiallinen toimiala lihatuotteet, teurastamotuotteet. Bullstop oy on perustettu vuonna 2005. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi .

Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on kalajoki, ja pääasiallinen toimiala lihatuotteet, teurastamotuotteet.

Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj. Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia . Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. Isäntä juho isopahkala kertoo lisää tilasta ja . Bullstop oy on perustettu vuonna 2005. Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Lisäksi yritykselle bullstop oy löytyy seuraavat tiedot: Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on kalajoki, ja pääasiallinen toimiala lihatuotteet, teurastamotuotteet. Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä. € ja liikevaihdon muutos 6,4 %.

Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä.

Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on kalajoki, ja pääasiallinen toimiala lihatuotteet, teurastamotuotteet. Nautatilalliset Atria
Nautatilalliset Atria from www.atria.fi

Isäntä juho isopahkala kertoo lisää tilasta ja . Bullstop oy on perustettu vuonna 2005. Lisäksi yritykselle bullstop oy löytyy seuraavat tiedot: Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on kalajoki, ja pääasiallinen toimiala lihatuotteet, teurastamotuotteet. Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia . Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä. 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj.

Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä.

Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on kalajoki, ja pääasiallinen toimiala lihatuotteet, teurastamotuotteet. Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia . € ja liikevaihdon muutos 6,4 %. Bullstop oy on perustettu vuonna 2005. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . Isäntä juho isopahkala kertoo lisää tilasta ja . Lisäksi yritykselle bullstop oy löytyy seuraavat tiedot: Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj.

Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä. € ja liikevaihdon muutos 6,4 %. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on kalajoki, ja pääasiallinen toimiala lihatuotteet, teurastamotuotteet. Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana.

Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. Aaa Luokkaan Nousi 281 Yritysta Katso Lista Yrittajat Fi
Aaa Luokkaan Nousi 281 Yritysta Katso Lista Yrittajat Fi from www.yrittajat.fi

Isäntä juho isopahkala kertoo lisää tilasta ja . Lisäksi yritykselle bullstop oy löytyy seuraavat tiedot: 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on kalajoki, ja pääasiallinen toimiala lihatuotteet, teurastamotuotteet. € ja liikevaihdon muutos 6,4 %. Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Bullstop oy on perustettu vuonna 2005.

Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä.

Isäntä juho isopahkala kertoo lisää tilasta ja . Tilan isäntä juho isopahkala kertoo, kuinka turhia . Löydät yhteystiedot, taloustiedot, johdon ja hallituksen. Lisäksi yritykselle bullstop oy löytyy seuraavat tiedot: 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj. Tilikauden tulos oli 204000 euroa . Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on kalajoki, ja pääasiallinen toimiala lihatuotteet, teurastamotuotteet. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . Bullstop oy on perustettu vuonna 2005. € ja liikevaihdon muutos 6,4 %. Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä.

Bullstop Oy. Yrityksen bullstop oy liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 5 henkilöä. Bullstop oy:n talous on jäänyt miinusmerkkiseksi vain muutaman kerran 13 vuoden aikana. Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi . 19617457) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,7 milj. Lisäksi yritykselle bullstop oy löytyy seuraavat tiedot:

Kalajoella sijaitseva bullstop oy on juho ja janika isopahkalan nautatila ja atrian suurin nautaloppukasvattamo, jonka navetoista lähtee vuosittain teuraaksi  bulls. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on kalajoki, ja pääasiallinen toimiala lihatuotteet, teurastamotuotteet.